Vedligeholdelsesfrit plankeværk

Vi kan nu tilbyde vedligeholdelsesfrit Komposit hegn til en yderst favorabel pris. Hos DanMex køber du plankeværket direkte hos importøren. Der er ingen fordyrende mellemled – derfor den gode pris.

Klik her for at se priser på komposithegn

Vedligeholdelsesfrit hegn – når du gerne vil gøre det nemt for dig selv

Skal du have sat et hegn op i haven, og vil du gerne undgå at skulle bruge tid på vedligeholdelse såsom at male dit hegn og oliere det med træbehandling? Så kan du med fordel gå efter et vedligeholdelsesfrit hegn.

Er du klar til at opdage glæden ved et vedligeholdelsesfrit hegn? Så læs med her, hvor vi dykker ned i, hvad der findes af vedligeholdelsesfrie hegn på markedet, og hvad du skal være opmærksom på, når du går efter en tidsbesparende og vedligeholdelsesfri løsning.

Hvad vil det sige, at et hegn er vedligeholdelsesfrit?

Er du gør-det-selv typen, der elsker at male og finpudse huset og haven, vil du sikkert have det fint med et traditionelt hegn af træ, som ser nydeligt ud, og som kræver en omgang maling og træbehandling fra tid til anden.

Men føler du ikke en stor tilfredsstillelse ved at hoppe i malertøjet og hive malerbøtterne frem fra skuret, når træværket i din have trænger til en kærlig hånd og en omgang grundig maling eller træbeskyttelse? Så kan du have stor glæde af at få sat et vedligeholdelsesfrit hegn op hjemme i din have.

Som navnet antyder, skal du ikke vedligeholde et hegn, der er vedligeholdelsesfrit. Du skal hverken male det eller påføre træbeskyttelse. Kommer der alger på, vil du stadig skulle finde algefjerneren frem fra skuret, og bliver det beskidt, vil det stadig pynte, hvis du tørrer det over med en våd klud og en omgang sæbe til formålet – men mere kræver det ikke.

Udover almindelig rengøring fra tid til anden kræver et vedligeholdelsesfrit hegn intet af dig. Det passer sig selv i haven, og det kan holde til både vind, vejr og sol.

Hvad findes der af vedligeholdelsesfrie hegn?

Drømmer du om et vedligeholdelsesfrit hegn i sort, grå eller antracit? Eller er farven mindre vigtig for dig, så længe der er tydelige årer fra træet, der skinner igennem? Uanset hvilken type af hegn, du har i tankerne, kan du vælge mellem mange forskellige typer af vedligeholdelsesfrie hegn.

Eksempler på typer af hegn, der ikke kræver nogen form for vedligehold:

  • Komposithegn med trælook
  • Hegn i flettet polyrattan
  • Glashegn
  • Stålhegn
  • Hegn i plast

Et komposithegn kræver et minimum af vedligehold og pleje

Komposit er et meget populært valg, når det kommer til at få et vedligeholdelsesfrit hegn. Du får her et moderne og flot hegn, der består af en blanding af træ og andre slags materialer. Komposit fås med et flot trælook med synlige årer, og det fås blandt andet i grå, antracit og sort.

Et vedligeholdelsesfrit hegn af komposit kræver hverken maling eller træbeskyttelse, selvom det blandt andet består af træ. Det er yderst modstandsdygtigt, og det kan tåle lidt af hvert. Alt, du skal gøre for at pleje dit komposithegn, er at vaske det med vand og sæbe, når det trænger, og bekæmpe alger, hvis de gør det ellers vedligeholdelsesfrie hegn grønt. 

Det er ikke dyrt at investere i et hegn af komposit, og det er et godt bud på et flot hegn hjem til din have, der ikke kalder på dig med en malerpensel i hånden i tide og utide.

Et komposithegn egner sig særdeles godt til flere forskellige formål, og du kan blandt andet anvende det til:

  • Et hegn på din terrasse
  • Et hegn mellem din og naboens grund
  • Et hegn ved din skraldespand
  • Et hegn hvor som helst i din have

Komposit – et populært materialevalg

Komposit er et oplagt valg, når du gerne vil have monteret et vedligeholdelsesfrit hegn. Materialet er meget populært, og det bliver derfor anvendt til mange andre formål også. Det er meget almindeligt at anvende komposit, når der skal bygges nye højbede, plantekasser eller kompostbede, og udover at blive anvendt til forskellige former for vejrbestandige beholdere så bliver det også hyppigt anvendt, når der skal bygges træterrasser.

Komposit er ikke alene vedligeholdelsesfrit – det er også vejrbestandigt, har en lang levetid, og så er det også flot at se på.

Hvad er prisen på et vedligeholdelsesfrit hegn?

Prisen på vedligeholdelsesfrie hegn varierer meget. Det afhænger ikke alene af, hvor mange meter hegn du har brug for, men også af hvilken form for materiale, du vælger at gå efter. Glashegn er en af de dyreste løsninger, mens en løsning som eksempelvis et komposithegn hører til i den anden ende af prisskalaen.

Vær altid opmærksom på at vælge hegn både ud fra det prismæssige aspekt, men også ud fra de ønsker, du har til et hegn. Skal det afskærme og give privatliv? Skal det gerne have et trælook, så det falder mest muligt ind i de naturlige omgivelser? Eller er det mindre afgørende, hvordan det ser ud, bare det har en praktisk funktion?

Vedligeholdelsesfrit hegn – køb hegn af høj kvalitet allerede i dag

Hos DanMex forhandler vi komposithegn til skarpe priser. Vores priser er presset i bund, da vi har skåret alle fordyrende mellemled fra, og det betyder, at du kan være sikker på altid at få en god pris, når du køber hegn hos os.

Vi hører gerne fra dig, hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at købe komposithegn her hos os. Det gælder også, hvis du har brug for et hegn i varierende størrelser. Det får vi også gerne fremstillet til dig, så det kan leve op til de ønsker og behov, du har.

Vi bruger Danske Fragtmænd til levering rundt i hele landet, og vi hjælper med at sikre den bedste fragtrute til dig. Ring til os på telefon 21 78 03 88 eller send os en mail på info@danmex.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hegn 5

Et Komposit Plankeværk (WPC) fra DanMex er et vedligeholdelsesfrit plankeværk – gennemfarvet og med træstruktur. Plankeværket rådner ikke, der er ingen knaster, som falder ud, og plankeværket angribes ikke af svamp og insekter. Plankeværket skal ikke males, idet plankerne er gennemfarvede.

Hegn 6

Plankeværket leveres med varmgalvaniserede stolper og tilsvarende kvalitet til top- og bundskinne. Det galvaniserede stål er – ligesom plankerne – vedligeholdelsesfrit, og giver plankeværket en perfekt finish.

Plankeværket leveres med varmgalvaniserede stolper og tilsvarende kvalitet til top- og bundskinne. Det galvaniserede stål er – ligesom plankerne – vedligeholdelsesfrit, og giver plankeværket en perfekt finish.

Komposit Plankeværk fra DanMex har samme for- og bagside, hvilket gør det muligt at dele udgiften med din nabo helt uden diskussioner, I får den samme vare på begge sider af hegnet. 

Nedenfor eksempel på komposit plankeværk opsat mellem terrasse og fortov: