Historie


For Danmex har visionen altid været at tilbyde produkter i enkelt, skandinavisk design til konkurrencedygtige priser.

Danmex’ produkter er fremstillet i Mexico og Kina. Men produkternes design er tilpasset de skandinaviske forbrugeres smag: enkle former og rene linjer.

Hos Danmex forhandler vi produkter til såvel private som til erhvervskunder. Vi henvender os med salg direkte til forbrugerne, primært inden for kategorierne facadebeklædning og havehegn, og til en gros kunder med alle vores produkter. I en gros leddet kan vi stadig tilbyde konkurrencedygtige priser på hele vort produktsortiment.

Når Danmex kan tilbyde produkter til meget konkurrencedygtige priser skyldes det ikke mindst vort lave omkostningsniveau. Vi er i direkte og løbende kontakt med producenterne i Mexico og Kina, og har fundet en række dygtige og pålidelige producenter. Hos Danmex er der ingen fordyrende mellemled.

Peter startede Danmex som enkeltmandsvirksomhed i 1998 med import af lerpejse fra Mexico. På et marked fyldt med standardprodukter, ønskede Danmex at differentiere sig fra de andre udbydere på markedet ved bl.a. at få nye serier af produkter designet af Claus Ishøy og eksklusivt fremstillet for Danmex. En mængde af produkter i forskellige materialer er efterfølgende blevet specialdesignet ud fra konkrete ønsker og forespørgsler fra kunder.

Herefter fulgte eksperimenter materialer som f.eks. skiffer, varmegalvaniseret stål osv., som blev godt modtaget hos vore en gros kunder i hele Skandinavien. Danmex har nu udvidet med salg af nye produkter (facadebeklædning og havehegn) også som direkte salg til forbrugerne.

Når du handler med Danmex, handler du altid med indehaveren Peter.

Peter er din sikkerhed for høj kundeservice.