Vedligeholdelse


I modsætning til plankeværk af træ, skal Komposit Plankeværk fra DanMex ikke males eller olieres.

Normalt vil DanMex Komposit Plankeværk ikke kræve nogen vedligeholdelse, men påvirkninger fra omgivelserne som f.eks. planter og træer kan indvirke på plankeværkets udseende. I disse tilfælde kan plankeværket rengøres med vand tilsat almindeligt rengøringsmiddel. Flydende brun sæbe opløst i varmt vand er også effektiv til rengøring af plankerne. 

Algevækst og mos kan fjernes med almindelige midler mod grønne belægninger, f.eks. algefjerner, som kan købes i ethvert byggemarked. Forhør i de respektive butikker hvilke produkter de anbefaler til dette formål.

I lighed med andre materialer vil det danske klima over tid kunne påvirke plankeværkets farve en smule, og komposit materialet vil fremstå lysere i farvenuance.

Skulle plankeværket blive udsat for hærværk – f.eks. graffiti – vil man nemt kunne udskifte enkelte planker.

Skulle man ønske at forny plankerne i plankeværket, kan dette nemt lade sig gøre, uden det bliver en stor udskrivning. Man lader stolperne stå og udskifter plankerne i takt med tidens trends og ønske om fornyelse.

Når vi kan sælge Komposit Plankeværk til denne favorable pris skyldes det, at vi selv importerer produktet og sælger direkte til forbrugeren – det vil sige uden fordyrende mellemled.