Figurer, bænke, vandspil mv.

Når man siger granit til haven, siger man også figurer i alle afskygninger, bænke, borde, stole, vandspil i alle størrelser, fuglebade i uanede variationer, lamper, lanterner, osv – utallige produkttyper i forskellige granitfarver har igennem de sidste 15 år været leveret via DanMex lageret til de danske haver.

I mange år har DanMex og andre importører hentet tusindvis af containere med granitprodukter til Danmark. Efter en periode med fantastisk salg af disse produkter ser markedet ud til at være mættet – for en tid. Der bliver dog fortsat købt og solgt granitprodukter, og på dette marked har DanMex en væsentlig andel.

Vi er fortsat er på markedet og har gode troværdige samarbejdspartnere i Kina der kan levere en tilfredsstillende kvalitet. Vi kender dem, og de kender DanMex og de kvaliteter vi vil have, hvis samhandelen skal fungere i mange år.

Det er vore kunders sikkerhed for en god vare!

Vi kan fortsat levere de produkter der er efterspørgsel efter – og vi er fortsat konkurrence-dygtig i pris og kvalitet. Så skal du have en mindre mængde eller en 20 fods container – så spørg rolig ind efter en pris.

Det er et must at have kendskab til hvordan det fungerer når man bestiller varer – derfor har vi årligt været tilstede og kontrolleret processer, arbejdsforhold og kvaliteten på det som kommer i containeren.

Nedenfor ses en stribe billeder fra besøg på fabrikker, hvor en hel del af de viste varer er kommet til DK via DanMex:

 

IMG_2881Når man ser alle de MANGE store granitblokke på 1x1x2 meter der ligger på fabrikkerne – eller stakke af natursten som kan ses på dette billede, så kan det sommetider være svært at forstå hvad dygtige medarbejdere kan trylles ud af disse massive granitmasser.

 

 

 

Men granitten bliver forvandlet til flotte og dekorative produkter, som f.eks.