Model Camilla & MaxiMilla

Samme model i 2 størrelser

Camilla

De mest solgte lerpejs i Danmark igennem de sidste 20 år er model Camilla og MaxiMilla.

Dette er pejsene danskerne køber, når man vælger at investere i en kvalitets pejs – og ønsker at have den ORIGINALE MEXIKANSKE pejs, med lang levetid.

 

 

 

Specifikation på de to størrelser.

Camilla:

Højde 110 cm
Diameter 53 cm
Vægt 25 kg.

MaxiMilla:

Højde 135 cm
Diameter 65 cm
Vægt 45 kg

 

De angivne højder er inkl. stativ og et låg.
Dimensionerne og vægt på pejsene er tilnærmelsesvise tal. Vi kan ikke garantere en 100 % standardvare, da der i produktionsforløbet er en stor grad af manuelt arbejde, hvilket gør, at to pejse aldrig er helt ens. Dette er ikke et støbt produkt, men en pejs skabt af kreative og dygtige mexikanske arbejdere.

Låget, der kan ses på separat billede nedenfor, er vældig dekorativt og er med til at gøre det visuelle indtryk komplet.

Låget har de praktiske funktioner, at sørger for at det ikke regner ned i pejsen, når den står udenfor, ligesom man kan bruge den til at regulere luftgennemstrømningen i pejsen og dermed regulere, hvor kraftigt ilden skal brænde.

Camilla og MaxiMilla sælges kun i farven Mocca.

Øvrige billeder:

indoorDer er en hel del pejse som aldrig er kommet ud at stå i haven. De kan også anvendes som en dejlig stemningsskaber i hjemmet eller i restauranten eller alle de steder hvor bloklys skal placeres lidt mere sikkert end i et åbent rum.

 

 

 

 

 

Eksempler på låg til lerpejs, læg mærke til de fine detaljer. Der findes forskellige dyre figurer på lågene, desværre er der ikke mulighed for at bestille en konkret figur.