Granit til haven

 

Granit er et smukt, tidsløst og slidstærkt materiale, som forbliver uforandret på trods af de ydre påvirkninger vi har i vor verdensdel. Granitten findes i et væld af farver og mønstre, som alle er dannet af naturen. Hos DanMex har vi primært valgt at anvende en mørkegrå farve til krukkerne, idet materialet kan købes til rimelige priser – og så kan dette farvevalg bruges i mange sammenhænge i haven, indkørslen, terrassen – ja alle de steder hvor man kan bruge et langtidsholdbart materiale.  Intet granit er ensartet og dette er med til at give hver krukke sit eget unikke særpræg.

Man kan godt kalde dette materiale 100% natur!

Design af f.eks. krukker har taget udgangspunkt i de muligheder og begrænsninger der er for dette materiale. Der er tilstræbt enkle modeller som er anvendelige og rummelige, der skal være mulighed for at finde de krukker der dækker de forskelligartede ønsker og  behov vi hver har i forhold til det som vi vil have stående.

Vandsten, figurer, bænke, borde og alle de andre produkter der laves til haven er vi pt kun lagerførende i til detailkunder.