Original DanMex

 

I generationer

-har pejse været en del af livet i Mexico. De bliver i visse områder af Syd- og Mellemamerika stadig brugt både til madlavning og som udendørs varmekilde. De Mexikanske lerpejse er ikke kun yderst dekorative og en fantastisk stemningsskaber, men har også hos os mange funktionelle sider. Prøv den fx som grill, en ny og sjov måde at tilberede sine bøffer på, eller hvad med at lave snobrød sammen med børnene?

Den originale kvalitet

DanMex har valgt at sælge den originale kvalitet, fra før en lerpejs blev et industriprodukt. Fra før det hele drejede sig om den billigste pris og de kompromiser det koster med hensyn til kvalitet. De viste pejse på siden er udvalgt ud fra 20 års erfaring. Vi ved hvad danskerne vil have – hvilke former og farver de værdsætter og køber igen og igen. Det flotte design af pejsene vi sælger, rammer vore ønsker om produktrenhed og enkelthed. Og vi kender produktet og producenten så godt, at vi ved at der er mange års glæde forude for dem som køber hos os.

Pejsen leveres

-med top og smedejernsfod. Udførlig brugervejledning medfølger.

Vi har

-igennem årene fået mange tilbagemeldinger fra købere om hvordan denne havepejs anvendes. En generel tilbagemelding fortæller om flammer, gløder, nyde nuet og enten alene, eller i godt selskab, åbne for en flaske vin, nyde lidt mad – drikke nogle krus te eller kaffe.
Eller måske bare placere stolen i nærheden af ilden og udnytte strålevarmen en kølig sommeraften, ved huset, sommerhuset, restauranten…