Ønsker du at købe?

Havepejsene sælges hos lokale forhandlere i Danmark og af internetbutikker, men vi sælger også pejsene direkte fra lager i Esbjerg i de situationer hvor det ikke har været muligt at købe eller besigtige en pejs andetsteds. Ønsker du at besigtige pejsen før køb, kontakt os for at høre om der er en forhandler tæt på hvor du bor!

Nedenstående priser er kun for levering fra DanMex, og må IKKE forstås som vejledende priser på pejsene i hele Danmark. Der kan være afvigelser hos den enkelte forhandler i forhold til det nævnte, eftersom der ikke må fastsættes vejledende udsalgspriser!

Model:

Camilla kr. 1698,00
MaxiMilla kr. 2498,00

Beløbet er inkl. moms – og incl. levering til din adresse i Danmark. Ved levering til øer i Danmark uden fast forbindelse, henvend dig til Danmex for et tilbud, idet fragt erfaringsmæssigt koster yderligere når færgedrift er involveret. Levering er til fortov på din adresse, med lastbil.

Billedet er taget på lager i Esbjerg og er retvisende for pejsenes størrelser. MaxiMilla pejsen er den største af sin art på markedet i Danmark, Camilla pejsen er lidt mindre – men med samme brugerglæde!

For supplerende oplysninger – kontakt DanMex.

Har du en forretning og ønsker at sælge disse pejse, kontakt os på info@danmex.dk for nærmere information.