fbpx

Billeder af hegn

Her vises billeder fra konkrete bestillinger af DanMex komposit hegn

Et flot og kreativt lavet hjørne i Sydjylland, bemærk forskellige højder på hegnet samt vinkler der giver en flot virkning.  Kunden ønskede højden 150 cm hvilket vi tilpassede.

Et eksempel på et flot projekt defineret og opsat af en gruppe aktive naboer som blev enige om fornyelse. Højde blev tilpasset individuelle ønsker, ligesom ønsket om rionet blev integreret i det færdige hegn.

Billeder fra omfangsrigt projekt på Sjælland, bemærk også her de forskellige højder på hegnet, som er tilpasset husejernes ønsker. Bemærk også de forskellige højder monteret på samme stolpe.

Billeder fra stort ”naboprojekt” i Østjylland, bemærk de forskellige højder på hegnet som er forberedt i hegnet vi sender fra vort lager. Vi indgår i denne del af planlægningen og oplyser hvad der er muligt.

DanMex komposithegn kombineret med en dør til den lukkede del af haven. Flot løsning!

Her er to fag sat op som “bryder” i have i Syd Vestjylland. Giver private hjørner – og skærmer mod vindens turbulens. En god og elegant virkemiddel.

Hegn monteret i Middelfart – højderne er tilpasset ud fra kundens ønsker, ligesom kunden har taget hensyn til den naturlige  niveau forskel i terræn.

8 fag standard komposit hegn monteret i Fredericia, bemærk niveauforskel i terrænet som opsætningen er tilpasset.

4 fag standard komposit hegn tilpasset kundens ønske om 9 brædder i højde, monteret i Esbjerg

4 fag standard komposit hegn monteret i Esbjerg: