Tilbud

 

Flot vandspil varmegalvaniseret metalkar med keramikkugle

 

Vandspil i mangeartede modeller og materialer har igennem det seneste årti fundet indpas i vort liv. Haven, kontoret, restauranten, hjemmet er nogle af stederne hvor vi møder et vandspil, til glæde for vore sanser. Lyden af vand giver os en god stemning og kombineret med lys på vandstenen, giver det inde- og udemiljøet en ekstra dimension.

Fælles for mange af disse vandspil har dog været, at de ikke kan flyttes rundt på. Når man først har placeret dem, så kan de ikke placeres andetsteds. Hos DanMex har vi en løsning hvor man kan placere det samme vandmiljø både inde og ude. Ønsker man at ændre placeringen af karret med vandsten er dette yderst simpelt, man tømmer karret for vand og løfter det hen hvor man gerne vil have glæde af det.

Et langtidsholdbart galvaniseret kar som kan tåle vejrliget udenfor – men som sagtens også kan stå indenfor og skabe en stemning. De enkle og rene linjer får det til at passe ind de fleste steder.

I karret er der placeret en granitindsats som bærer granitstenen, keramikfiguren – eller hvad man ønsker at bruge som vandsten. Karret leveres fra DanMex lageret fuldt monteret med pumpe og LED lys til den ønskede adresse. Den bliver bragt sikkert til købers adresse af professionelle fragtmænd.

I dette tilbud tilbyder vi levering af det galvaniserede kar med runde keramikkugler i farverne blå og hvid. Kuglerne findes med diameter 30 cm og 40 cm.

Et fuldt monteret kar med en  Ø30 kugle koster kr. 1198,00 incl. moms.
Et fuldt monteret kar med en Ø40 kugle koster kr. 1398,00 incl. moms.

Beløbene er excl. fragt.

Billederne nedenfor viser det varmegalvaniserede kar (62x62x20cm) med en blå keramik kugle med en diameter på 40 cm.

Kontakt os for nærmere oplysninger om levering mv.